In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Palazzo Rotterdam (Bedrijfsuitje) -

Ahoyweg, op parkeerterrein naast hoofdingang Ahoy, Rotterdam
Dineren
Palazzo Rotterdam (Bedrijfsuitje). Met een bedrijfsuitje bij Palazzo slaat u de plank nooit mis. Al uw medewerkers hebben gegarandeerd een prachtige avond uit in de schitterende spiegeltent. Terwijl een breed scala aan internationale topartiesten op, boven en rondom uw tafel de meest spectaculaire acts opvoert, geniet u samen met uw collega’s van een voortreffelijk viergangendiner.
Geschiedenis. Palazzo, al zeven jaar een begrip in Amsterdam staat nu voor het eerst in Rotterdam! "Het bal van de Graaf" is een show die alles vertegenwoordigt waar Palazzo voor staat, veelzijdig, mysterieus, klassiek en spectaculair.

Niet voor niks dat Palazzo juist met deze show haar intrede in Rotterdam doet.

U wordt verwelkomd op het "Bal van de Graaf". Graaf Voronin is een van de bekendste en meest geprezen variétéartiesten ter wereld. Intrigerend, onnavolgbaar en vlijmscherp! Hij is uw gastheer op zijn eigen bal en vormt de rode draad in de 3,5 uur durende show. VW1191-01 GlossyV12.pdf Graaf Voronin wordt bijgestaan door een breed scala aan internationale topartiesten uit tal van disciplines. De – grotendeels Engelstalige – show is geschikt voor jong en oud.
Sfeer & interieur. Palazzo is het best te omschrijven als "volkomen waanzinnig restaurant-theater", waar alles om u heen – soms zelfs letterlijk op, onder en boven uw tafel – plaatsvindt. Dit alles vindt plaats in een prachtige spiegeltent. Door de ronde vorm van de spiegeltent is Palazzo intiem en groots tegelijk. VW1191-01 GlossyV12.pdf Het culinaire gedeelte van Palazzo Rotterdam wordt door niemand minder dan chef-kok Cees Helder verzorgd. Samen met zijn uitmuntende keukenbrigade legt Cees u culinair in de watten, terwijl u geniet van de romantische entourage en de adembenemende, avondvullende show.
Palazzo Rotterdam (Bedrijfsuitje), Ahoyweg, op parkeerterrein naast hoofdingang Ahoy, Rotterdam
ma.-vr. 18.00, 19.30 aanvang show, 23.00 einde show za./zo. 17.00, 18.30 aanvang show, 22.00 einde show